A ka ndikuar pandemia ne ekonominë e këngëtarëve?

Flet këngëtari Dani/ Shteti më ka borxh 50 mijë Euro, Pasi nuk kam kënduar gati 2 vite. Ramadan Krasniqi i takon grupit që nuk i besojnë ekzistencës së ko vi d.

Ai ndeklaroi se nuk beson në ko vi d, dhe thotë se numri i vde/ kj eve përpara ka qenë më i madh nga sem/ undjet tjera. “Grip ka pasë çdoherë. Duke i respektuar shumë institucionet shë ndetësore, po thonë se i pat disa probleme ne një kuadër të tyre.

Tani siq dihet ndalesa e dasmave ka ndikuar shume tek kengetaret per nga ana ekonomike, te cilet tani jane te lumtur me fillimin e dasmave, ditorja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *