Këta janë tre djemtë e Halil Kastratit

Hoxha dhe bamirësi Halil Kastrati është mjaftë i mediatizuar, kjo për shkak të aktivitetit të tij humanitar.

Ai, dhe “Jetimat e Ballkanit”, kanë bërë me shtëpi e ndihmuar shumë familje në nevojë, duke iu dalë fuqishëm në ndihmë.

Aktiviteti i Kastratit është në sytë e të gjithëve, aq më tepër tani që ka emisionin e tij në “Kanal 10”.

Ne, ju njohim me tre djemtë e hoxhes bamirës, me të cilët ai ka pozuar me krenari gjatë këtyre ditëve./kosovarja

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *