Këto janë 7 arsyet pse ju dalin puçra dhe me siguri as nuk i kishit menduar

Ato mbeten ndër më të urryerat prej adoleshencës dhe gjatë gjithë periudhës së jetës.

Duket sikur puçrat shfaqen si me magji në momentet më të papërshtatshme.

Por e kishit menduar se në fakt jeni ju fajtorët pse ato shfaqen në fytyrë…?

Këto janë 7 arsyet pse ato krijohen:

1. Po e prekni fytyrën më shumë nga sa duhet.

2. Po hani produkte bulmeti më shumë se zakonisht.

3. Po përjetoni shumë stres në jetën tuaj.

4. Keni ndryshuar produktet e fytyrës.

5. Nuk e keni larë fytyrën para se të flini në darkë.

6. Nuk e ndërroni shpesh këllëfin e jastëkut.

7. Jeni para periodave.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *