Kjo është ngjyra e thonjëve që pritet “të pushtojë” vajzat këtë verë

Ngjyra që pritet të pushtojë vajzat është padyshim bluja e detit dhe e qiellit, e cila sapo e sheh, menjëherë krijon gjendjen shpirtërore.

Gjithçka që duhet të bëni është të miratoni trendin e ri në manikyr për verën e vitit 2021, i cili nuk është askush tjetër veçse ngjyra bojëqiell.

Është një ngjyrë që tashmë është një trend në përgjithësi, si në modë ashtu edhe në bukuri, e cila na shton alegri në jetën tonë të përditshme, diçka për të cilën kemi shumë nevojë pas dimrit të vështirë që kemi kaluar.

Kështu që për ju që nuk dëshironi të eksperimentoni me rrobat ose përbërjen tuaj dhe të qëndroni besnikë ndaj zgjedhjeve tuaja më klasike, mund të guxoni me bojëqiellin në manikyrin tuaj. Pastel, i përjetshëm dhe jashtëzakonisht veror, përputhet me të gjitha stilet dhe ngjyrat, ndërsa shton një ndjenjë freskie në të gjithë imazhin tuaj.

Ka shumë mënyra në të cilat ju mund të adoptoni bojëqiellin në manikyrën tuaj dhe ato plotësojnë të gjitha shijet dhe stilet. Nga versioni mat ose me shkëlqim, në kombinim me ndonjë nuancë tjetër pastel, me vijën karakteristike të bardhë në blu, çfarëdo që të zgjidhni, e vetmja gjë e sigurt është që do të jeni në më të përhapurat tek trendi i verës!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *