Riniani i Për’Puthen bën deklaratën e befasishme: Ngjitesha në skenë dhe kërceja për femrat, ato nuk më preknin por unë…

Ndonëse sot është një nga djemtë më të pashëm dhe të pasur në Tiranë, në intervistën e fundit për moderatoren Ester Bylyku, ai ka treguar se përpara se të niste biznesin ka punuar si s tript ist.

Ester Bylyku: Më trego më tepër për punën që duan të dëgjojnë të gjitha vajzat

Rinian Leka: Dikur kam punuar st ripist. Fillimisht mora pjesë në një konkurs bukurie në Itali, të cilin e fitova. Atje shkova sepse këmbëngulën shokët. Mëpas formuam një grup dhe na menaxhonin. Bënim shfaqe të ndryshme stri ptizmi, dhe në fund merrnim pagesën që ishte mirë për ate kohë. Vajzat nuk na p reknin , sepse ne ishim në skenë dhe ato ishin posht.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *