A ju kujtohet ‘Esmeralda’, shikoni sa ka ndryshuar ajo pas 20 viteve (Foto)

Filmi i fundit ku u paraqit Leticia Calderon i

shte ‘Mujeres de negro’ në vitin 2016, që tregon ngjarjen e tre grave që vendosin të vrasin burrat e tyre në kërkim të aventurave të reja.

Një nga aktoret më të famshme të telenovelave meksikane Leticia Calderon publikoi në llogarinë e saj në Instagram disa foto me familjen e saj.

20 vjet më parë ajo ishte protagoniste në serialin ‘Esmeralda’ e sot është nënë dhe ka krijuar familje.

Shikoni fotot, vërehen ndryshimet apo jo?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *