Vali Corleone thotë se mund të ndodh edhe një virus më i rrezikshëm

King Valentino Corleone është liruar para disa ditësh nga paraburgimi dhe në një intervistë ekskluzive për “Express Rozë”, ka shpalosur shumë gjëra rreth jetës së tij private.

Vali Corleone ka paralajmëruar se pas virusit COVID-19 mund të vijë edhe një virus tjetër edhe më i rrezikshëm se koronavirus.

Përgjigjen e plotë se kur do të përfundoi pandemia e koronavirusit dhe paralajmërimin për një virus të ri, mund ta ndiqni në videon e mëposhtme nga minuta 12:00.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *