Habit Flor Mumajesi, tregon pse i dha 0 pikë Fifit dhe shokut të tij

Në “Post Kënga Magjike” tek e Diela Shqiptare, këngëtarët finalistë kanë pasur mundësinë të shprehen dhe të tregojnë pakënaqësitë apo prapaskenat e festivalit. Kur ra fjala për mënyrën e votimit, Flori Mumajesi ka treguar se Fifi me Brunon i ka dhënë 0 pikë dhe ai i ka dhënë atyre 0 pikë. Duke folur me ironi ai tregon se Bruno është mërzitur me të dhe nuk flasin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *