Ja drodhi Ledjanës me Antonelën/ Shqiptarët i përvishen keq Mevlanit

Një ditë më parë, Antonela Berisha dhe Mevlan Shaba patën përba ll jen me njëri-tjetrin ku do të sqa roheshin mosmar rëveshjet që kanë patur gjatë rrugëtimit të tyre në Përputhen. Ata diskutuan për shumë gjëra, për kërcimet në festën e organizuar, për Ledjanën, për të qarat e Antonelës pas largimit të Mevlanit.

Gjatë bisedës, Antonela e pyeti nëse kishte fjetur me Ledjanën apo jo dhe Mevlani u përgjigj që lidhja e tyre nuk ,kishte shkuar deri në atë fazë.

Nga përballja e tyre u duk se dys hja kishin lënë pas çdo m ëri, duke u shfaqur shumë të qeshur.

Pas kësaj në rrjetet sociale kanë sh p ër th yer komentet nga fansat, ku e kritikonin dhe bënin fa jtor Mevlanin për nda rjen nga Ledjana, duke i dalë në mb roj tje kësaj të fundit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *