U bënë lëmsh me njëri tjetrin, reagimi i Kikës ndaj Valonit nuk pritej

Filluan së bashku emisionin e dashurisë It’s my love.

Mirëpo, nuk u shkoi larg dhe filluan e kishin probleme me autorësinë e emisionit ku shpesh herë Kika e akuzoi Valonin që ia kishte marrë autorësine pasi ishte ideja e Kikës.

Një kohë këta zëra u qetësuan pasi Valoni vazhdoi me emisionin ndërsa Kika hapi një emision tjetër.

Por dje me rastin e ditëlindjes së Valonit, Kika ia uroi përmes një storje në instagram duke kujtuar kohët e bukura që kishin kaluar ndërsa shkroi ‘‘E di që nuk e ke pritur nga unë”./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *