U nda nga Bearti dhe i ra nur/ Tea lë pa fjalë me pamjen e re

Tea Trifoni çdo ditë po vjen duke u bërë më e bukur.

Që nga hyrja në Përputhën ajo pati ndryshime të vetja sa sot cilësohet si ndër vajzat më simpatike, shkruan “InfoKosova”.

Paraqitja e radhës në emision mori shumë vëmendje.

Ajo shihet e veshur më një fustan të bardhë të hapur të gj oksi dhe të pa smet.

Sa e zja rrtë dukët, vlerësojeni vetë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *