30-vjeçarja mbẏt padashje vajzën e porsalindur,

Marina Ojeda, një nënë 30-vjeçare, vu ante nga hipertensioni i r ëndë. Një ditë ndërsa po i jepte gji foshnjës së saj të porsalindur, ajo hu mbi jetën dhe përfundimisht mb yti dhe vajzën e saj. Fatk eqësisht, kjo e fundit nuk mb ijetoi.

H etimet paraprake kanë treguar se e ndj era dhe vajza e saj nuk treguan shenja dhu ne.

Burimi: santeplusmag/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *