Të dyja vajza për shtëpi/ Sindi dhe Ledjana qenkan shoqe të ngushta jashtë Përputhen

Sindi dhe Lediana qenkan shoqe dhe kanë një marr ëdh ënie të mirë që nga “Për’puthen”. Kështu është shprehur Sindi, pasi u pyet nga ndjekësit dhe u konfirmua nga Lediana, kur ripostoi përgjigjen.

“Çfarë mendimi ke për Ledianën sepse asnjëherë nuk ka pasur grindje mes jush?”, pyet ndjekësi.

Sindi përgjigjet: Në fillim nuk kemi qenë shumë afër me njëra- tjetrën, por mendoj se është një nga vajzat më të mira dhe më të edukuara që kam takuar aty”

E vetmja shkak për de bat mes tyre mund të ishte Mevlani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *