Ana e Përputhen habit me deklaratën/ Pres një fëmijë në…

Ana Lleshi na ka treguar gjithmone se sa rendesi ka fjala “Familje” per te dhe se sa shume i do ajo femijet e vegjel, por kohet e fundit po e kerkon me ngulm nje femije te vetin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *