U tha se jetonin në një shtëpi, por tani Çimi s’lë gjë pa thënë për të

Lindita ka treguar në takimin me Samiun se është zhgë njyer nga Çimi, ndërsa pret që të mos gabohet në mendimet që ka për të tani.

Lindita: Çimi është zero në mendimet e mia sepse shoh që ka diçka më tepër me një person aty brenda. Me Oltin kam shumë kimi, por nuk ka lindur akoma xixa. Ti dukesh nga ata meshkujt e rrallë, por nuk dua të mos zhgë njehem dhe të mos gabohem në mendimet e mia për ty.

Gjatë diskutimit në studio, Lindita i tha Çimit se fraza që u përdor nga ai dhe e mërziti ishte: “Lindita erdhi nga Italia për mua dhe mori mbarë të gjithë djemtë.”

Ndërsa Çimi i tregoi se nuk e kishte në atë qëllim, por Lindita nuk u ndal me kaq duke e cilësuar si mashkull që ikën nga krevati për të tjera.

Lindita: Jam mërzitur shumë se duhet të kesh kujdes. Tingëllon keq si të thuash “Çimi mori mbarë të gjitha vajzat”. Nuk e specifikove se pashë takimin. Këtu nuk është dëgjuar gjysmë fjale. Kur është dhënë transmetimi, më është dukur ashtu se nuk më pëlqen të hidhet baltë mbi emrin tim.

Cimi: Dole me Naumin, me Oltin.

Lindita: Dola para kamerave. Specifikoji pak më mirë herë tjetër. Po të lidhem unë me ty, më ikën nga krevati. Po të ishte ashtu, shkoja me ishin tim.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *