E pyeti për ish-gruan, Gilberta/ Olti bëhet keq fare: Ajo ishte xheloze, të lutem prije se nuk mundem…

Gilberta po ng acmonte vazhdimisht Oltin për ish bashkëshorten e tij, ndërsa ai tregonte se ndarja erdhi për motive xhelozie.

Ai tha se është nxitur nga sjellja e tij dhe mendonte se e ka tradhtuar, por më pas kërkoi që të mos fliste më për këtë cështje. Megjithatë Gilberta e mori me qetësi dhe vijoi ta pyeste.

Olti: Ish bashkëshortja ime thotë se e ka tradhtuar, por se kam tradhtuar asnjëherë. Ndoshta e ka nga sjellja ime nga komplimentet që bëja. Prije. Nuk dua të flas…

Gilberta: Nuk ka ndonjë gjë, edhe veprimet e mia keqkuptohen se jam e qeshur, jam e hapur si natyrë. Nuk kam pse të ndërtoj mure e komplekse.

Olti: Asaj ndoshta nuk i pëlqente puna që bëja nëpër lokale. Isha gjithmonë në kontakt me femrat, me vajzat dhe i jepte bezdi. Gilberta: Po nuk u përpoqe ta ndryshoje?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *