Gilberta i nxjerr bojën fare Ilirit/ Thotë se ai vazhdon t’i shkruaj: Më shkruan po i kam bërë…

Gilberta ka zbuluar se Iliri tenton të komunikojë me të jashtë programit duke i shkruajtur në Whatsapp, por ajo nuk e pëlqen aspak këtë veprim.

Më pas Iliri ka treguar si është rrjedha e ngjarjeve që i ka shkruajtur Gilbertës ndërsa i kërkoi asaj që t’ia thojë që nuk i intereson.

Gilberta: Iliri vazhdon e më përmend nëpër story, në whatsapp më shkruan. Kudo i kam bërë b llok, por aty nuk di ti bëj.

Iliri: Është diçka humane.

Gilberta: Nuk më intereson humanizmi yt.

Iliri: Nuk ma ka thënë që nuk i intereson. Ka rëndësi dhe përmbajtja e mesazhit, e kam pyetur si është vetë, si është babai. I intereson apo jo, duhet ta thotë. Më ka marrë në telefon, nuk i përgjigjesha dot dhe mund të ma thoshte me mesazh që nuk i intereson.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *