Me këtë postim japonez mund ti luftoni rrudhat rreth syve

Shiatsu është një nga masazhet më të thjeshta që mund t’i bëni vetes për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme. Efektet e tij besohet se janë të pabesueshme dhe do ta bëjë fytyrën tuaj të duket më e re. Kjo teknikë terapeutike është efektive dhe për rrudhat rreth syve.

Në këtë zonë, rrudhat janë më të theksuara. Lëkura nën sy është shumë e ndjeshme dhe për rrjedhojë mund të plaket më shpejt se pjesa tjetër e lëkurës. Ajo që duhet të bëni është vendosni gishtin tregues, të mesit dhe të unazës si në foton ilustruese.

Vendosni gishtat tregues së pari në cepat e brendshëm të syve. Më pas bëni një lëvizje duke ndjekur konturin si në foto derisa të arrini në cepat e jashtëm të syrit.

Pas kësaj, thjesht vendosini gishtërinjtë tregues dhe të mesëm në pikat e brendshme dhe të jashtme të syve dhe shtypini lehtë ato.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *