Çka i bëri bashkë Jasminen dhe Erëzen e It’s my love

Jasmina Kadriu vizitoi Kosaovën ndërsa përmes disa storjeve tregoi që ka vizituar Prishtinën e Gjilanin.

Mirëpo me Jasminën postuan fotografi edhe shumë konkurrentë të emisionit të dashurisë It’s my love, shkruan InfoKosova.

E ajo që mori më shumë vëmendje është fotografia me Erëzen njëra nga konkurrentet më të komentuara.

Mirëpo cka i bëri bashkë, apo mos ndoshta pjesëmarrja në emisione me temë të njëjtë./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *