Nuk është martuar edhe pse është i madh në moshë/ Flet Arjan Konomi: S’dua të fus një njeri në shtëpi që të më marr…

Në një moshë jo fare të re, opinionisti Arjan Konomi, duket se është ende beqar. Duke qenë personazh publik, të gjithë kanë interes të mësojnë më shumë mbi jetën personale të optimistit të njohur dhe autorit të disa librave.

Ai ka thënë publikisht se nuk është i martuar, për të gjithë kuriozët që duan të mësojnë më shumë mbi të.

Pak kohë më parë ai dha një deklaratë kontroverse mbi martesën. I pyetur në një nga televizionet tona se pse nuk ishte martuar asnjëherë, Arjani tha: Sepse nuk dua të fus në shtëpi një të panjohur që të më marrë pasurinë. Mesa duket opizionisti ende nuk ka ndryshuar mendim.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *