A është e martuar, Ledjana më në fund tregon të vërtetën

Ledjana Prenga, e njohur tashmë nga emisioni Përputhen, ka vendosur që pas ndarjes me Mevlanin, t’i tregojë të vërtetat e thashethemeve që qarkullonin.

Në një nga emisionet e Shqipërisë ajo u pyet: Është thënë që je e martuar në Belgjikë ke dhe fëmijë, nuk besoj se njerëzit shpikin kot si qëndron e vërteta?

Por Ledjana, i ka hedhur poshtë të gjitha thashethemet duke u përgjigjur :

“Jam kurioze për faktin që kanë 5 muaj që e përmendin këtë pjesë, po ku qenka ai burrë që s’po del?

Se edhe nën dhe të ishte do ngrihej e të thoshte jam burri Ledjanës.

Unë jam ai fatlumi ose fatkeqi, nuk kam qenë asnjëherë e fejuar ose e martuar në Belgjikë”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *