E la keq dhe Ledjana dhe Antonela/ Mevlani kërkon këshilla nga Iliazi me dy gra, habit ai

Në pjesën e parë të programit “Dua të të bëj të lumtur” ishin të ftuar Iliazi, burri me dy gra nga Peshkopia dhe Mevlani, ish-konkurrenti i “Përputhen”.

 

Ky i fundit kërkoi këshilla nga Iliazi, se si ia del të mbajë dy gra. Iliazi tha se ka pasur më përpara tre, por tani i kanë ngelur dy.

“Duhet të fusësh tre, pasi si të ngatërrohen tre vetë fiton një i tretë”, i tha Iliazi.

Mevlani: Domethënë ti ke pasur tre përpara që të ngelën dy?

Iliazi: Po Mevlani: Po a e dinë ato dy gratë që ke pas tre? Iliazi: Nuk e di, ngatërrohen tre vetë fiton një i tretë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *