Ledjanën e la/ Mevlani kërkon për një postim më shumë se sa fiton një shqiptar për muaj: Për tre ditë e fshi

Se fundmi konkurrentet e Perputhen kane filluar te ab uzo jne me cmimet qe vendosin ne Instagramet e tyre. Ata pretendojne se kane shume vemendje keshtu qe bizneset duhet ti paguajne shume.

”800 euro per nje postim qe fshihet pas 3 ditesh”- kerkon Mevlani. Nje cmenduri me pak fjale. Keto shifra dhe keto kushte nuk i vendosin as personazhet e afirmuar.

Gjithesesi ndoshta konkurrentet e dine qe kjo s’do te zgjate shume keshtu qe sic thote edhe vete Mevlani: “KÇK (kap ca te kapesh).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *