Sot na bën si e bukur/ Po do t’ju bjerë pika kur të shihni si dukej dikur Bora Zemani

Bora Zemani është pjesë e mediat qSo prej vitesh dhe sipas fansave të saj, ajo ka bërë ndryshime të shumta në pamjen fizike. Një faqë në Instagram që herë pas here demaskon VIP-at shqiptarë, nuk ka kursyer as Bora Zemanin.

Sipas tyre, kjo e fundit ka bërë ndryshime të vogla në çdo vit. Në 4 foto shihen ndryshime tek moderatorja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *