Tani që është me Melisën, Andi nuk lë gjë pa thënë për Tean: Me atë s’jam puthur aty ku kam pështyrë nuk shkoj

Melisa dhe Andi ishin të ftuar së fundmi në një intervistë për “Prive”, ku treguan më shumë për jetën e tyre si çift dhe arsyen pse nuk morën pjesë në javën e fundit të “Për’puthen” dhe në festën e organizuar nga emisioni.

me të nuk ka pasur asgjë.

“Për mendimin tim, “Për’puthen” e kanë bërë njerëzit, që do të thotë se për çdo vendim apo për çdo gjë që është bërë aty brenda, kanë qenë njerëzit në mënyrë indirekte që vendosnin çfarë duhej bërë dhe për këtë arsye kanë ndodhur shumë gjëra që kanë dalë të paparashikuara dhe gjëra që nuk duheshin bërë, siç ishte dalja ime me një person tjetër. Unë e them publikisht kurrsesi nuk kam pasur asgjë me atë person, asnjë puthje në faqe nuk e kemi shkëmbyer sepse ka qenë loja e atillë, të dalim”, tha Andi.

“Për pjesën e reunion, në fakt jo vetë autorja, por dikush tjetër që ishte i brendshëm i emisionit na ka ftuar tek java e fundit e programit, por ne kemi refuzuar dhe domosdoshmërisht as te festa nuk mund të ishim. Unë të paktën nuk lëpij dot aty ku kam pështyrë. Eksperiencë e bukur, me gjithë ato kleçkat e veta, por gjithsesi…”, tha Melisa ndërsa Andi shtoi se nuk kanë gjë me Top Channel, por vetëm me një person.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *