Kapet keq Shqipja me astrologen për fatin: Zoti ti sjell të mirat dhe të këqijat vetë, çdo njeri e ka fatin në dorë

Një debat i as hpër ka lindur mes astrologes Laura Bilalli dhe ish konkurrentes të ‘Për’Puthen”, Shqipe Hysenaj.

Nga jetesa në Zvicër tek flirti me djalin që shpenzon 10 mijë euro nata”- Historia e dhimbshme e Shqipe Hysenajt që kërkon partner në “Përputhen”

Në rubrikën “Trotuar” në E diell, ku po diskutohet për fatin në dashuri, Shqipja tha se nuk beson në parashikimin e të ardhmes dhe se çdo njeri e ka fatin në dorën e tij.

Shqipe Hysenaj: Nuk i besoj këtyre gjërave, mendoj që një person që shikon të ardhmen më duket e çuditshme shumë. Zoti ti sjell të mirat dhe të këqijat vetë. Çdo njeri e ka fatin në dorë, e di unë çfarë mund të bëj me veten time. Ti e mban veten që je si zoti, sa do zgjasë marrëdhënia e tjetrit, sa do ndërpritet.

Astrologia: Po planetet, kush e bën rrotullimin e planeteve, i ka krijuar zoti, dhe më ka dhënë dhuntinë që të shoh përmes planeteve.

Shqipe Hysenaj: Planetet i ka krijuar zoti dhe zoti të ka dhënë ty dhuntinë që të shohësh përmes planeteve! Shumë gabim! Nuk është dhunti që tit ë vendosësh se çfarë fati do të ketë njeriu në të ardhmen. Nuk më pëlqen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *