Në shtëpi, Aida mban kuletën dhe kjo është arsyeja!

Këngëtarja Aida Doçi ishte mbrëmë e ftuar në NIN të Klan Kosovës.

Ajo shpalosi shumë detaje nga karriera por edhe nga jeta personale.

Aida, në një bllok pyetjesh “Ti apo Naseri” tregoi se kush e mban kuletën në shtëpi.

Aida e mban kuletën dhe kjo jo pa arsye, këngëtarja tregoi se kjo ndodh sepse Naseri i hargjon paratë më shpejt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *