U shua në mes të rrugës bashkë me familjen/ Shkolla bën dedikim prekës për 10-vjecarin shqiptar:Ylli na theve zemrën

Shkolla fillore “Emin Duraku” në Shtime ka njoftuar se sot do mbajnë ditë zie, pasi nxënësi i kësaj shkolle, Yll Ramadani, v diq të dielën në një a ks ident tra fiku bashkë me familjen.

”Shkolla jonë sot në DITË ZIE. Dje si pa sojë e një aks identi komunikacioni, Yll (Naim) Ramadani (04.01.2011), nxënës i klasës së katërt ka ndërruar jetë bashkë me familjen e tij. Jemi të t hyer thellë në zemër, gjithë tri shtim e d himbje. Të gjithë jemi të dëshpëruar nga kjo tra gjedi, e cila erdhi pas paku jdesisë së vozitësve në rrugë! Ylli ishte nxënës i qetë, i lumtur dhe i hareshëm. Ai kishte një etje të vërtetë për të mësuar dhe i pëlqente të luante me shoqërinë e tij”, thuhet në njoftimin e shkollës.

Bëhet e ditur se me vendim të kryetarit të Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, do të pezullohen të gjitha aktivitetet në shkollën “Emin Duraku”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *