Yllkën me këtë paraqitje vështirë ta njihni

Këngëtarja gjakovare njihet për bukurinë natyrale që ka.

Ajo në të shumtën e kohës kalon në lajm, me pozat e veçanta që bën, shkruan “Kosovarja”.

Me përkushtimin e madh që ka ndaj vetës, ajo shkëlqen gjithë kohen, andaj edhe qëndron në krye të mediave rozë.

Por, këtë herë, Yllka duket me të vërtetë mahnitëse dhe person i dalluar me veshjen dhe rregullimin që ka bërë.

Vlerësojeni edhe ju imazhin e saj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *