Ah Mevlan s’e pate fat/ Antonelës i dalin fotot gati pa rroba fare: Mevlani c’po heq tani

Antonela Berisha nuk ndalet me provokimet nO rrjetet sociale. Kaçurrelsja e Përputhen ka çmendur rrejtin treks aka publikuar një video mjaft s *ksi.

Ajo shfaqet e veshur me b ikni m ini maliste dhe para pasqyrën tregon linjat e saj perfekte.

Kujtojmë se pas daljes nga Përputhen, Antonela është bërë pjesë e programit të “E Diell.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *