Atdheu djalë flori përlot me dedikimin për nënën/ Burimi prej ku marr frymën je…

Ish konkurrenti i Përputhen, Atdhe Xharavina është shumë aktiv në rrjetet sociale. Nëpërmjet një statusi, Atdheu tregoi se lidhja e tij me Sarën ka marrë fund.

Të njëtën gjë pohoi dhe Sara duke treguar se tani ishte 106 përqind beqare.

Së fundi, Atdheu n aka prezantuar me gruan më të shtrenjtë në jetën e tij, nënën.

Ai shafqet tejet i lumtur pranë saj dhe e cilëson buzëqeshjen e saj si burimin ku merr frymë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *