Gilberta i bën naftën përfundimisht Ilirit/ E thotë hapur: Vetëm këtë pëlqej tani….

Pas disa takime, ku publiku i ka pëlqyer si çift, Iliri dhe Gilberta duket se janë larguar nga njëri-tjetri.

Gjatë pyetjeve të publikut, ajo tregon se “Kam filluar të konsideroj Samiun”. Më tej, kujton një nga momentet me të: “Më ka pëlqyer shumë përqafimi i Samiut”.

Ndërkohë, pas takimeve të njëpasnjëshme me Gilbertën dhe Lindën, Iliri zhvilloi takimin e parë me Linditën. “U ndjeva shumë alegro, ndryshe nga takimet e mëparshme që ishin stresante”, tha ai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *