U harrua Bearti/ Dalin fjalët: Tea e lidhur me Fatjon Kuqarin

Flitet se Fation Kuqari dhe Tea Trifoni janë parë shpesh në shoqërinë ë njëri-tjetrit kohët e fundit, duke frekuentuar jo vetëm jetën e natës nëpër mbrëmje e disko por edhe nén rrezet e diellit.

Është Tea ajo që ka zbùluar me ‘InstaStory’ e saj në instagram “profesionin” e ri të Fatjonit. Në viedon e hédhur në Instagram te saj Tea nxjérr Fatjonin, hipur mbí një motor uji, në këmbë me një shkop dhe çékan në dorë.

Motori është i hapur, siç duket mund ti ketë bërë një défekt dhe ky i fundit po mùndohet të dalë nga situata, ose ndoshta, me shumë mundësi, thjesht po ndihmon në vendosjen e kufijve në bregdet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *