U lëshuan si vaji në lakra këta/ Nami me puthje dhe përkëdhelje në Përputhen 40

Lindita tha emrin e Ilirit, për takimin e radhës në “Për’puthen”, pasi nuk kishte mundësi tjetër zgjedhjeve. Sot, konkurrentja thotë se “jo vetëm nuk u pendova, por u ndjeva shumë mirë me Ilirin, nuk e prisja”.
Lindita: E kisha siklet të zgjidhja se të kam parë në shumë takime me Lindën dhe Gilbertën
Iliri: Aty janë të luhatur nga të gjithë, asnjë nuk është i fokusuar

Sipas tij, ky takim është i veçantë për të: “Kam pasur takime stresante, më pëlqen të jem më alegro dhe tani ndihem i lumtur

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *