Hajde-hajde! Këtu u zu më Ledjanën për Mevlanin, Antonela: Kam kërkuar burrë dhe në Itali, isha tre vite beqare

Antonela e “Përputhen” ishte e ftuar së fundmi në emisionin “Ndryshe” në Top Albania Radio. Ish-konkurrentja tregoi se ka konkurruar edhe në “Uomini e donne”, por hoqi dorë.

Antonela rrëfeu se mënyra si ajo do të merrte pjesë në të, nuk ishte ajo që dëshironte, pasi do të ishte nga ana e vajzave që l uf tonin për djemtë.

“Kisha konkurruar dhe atje, sepse kisha tre vite single. Por unë doja të më n g acm onin, jo t’i n ga cmoja unë djemtë”, u shpreh ajo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *