Përplasje e ashpër mes vajzave! Sindi kërcënon Melisën “Di shumë gjëra për ty”

Ditë më parë Sindi në një paraqitje televizive ku foli për përvojën në program u ndal edhe tek konkurrentët që i janë futur muzikës.

Ajo ironizoi me ta duke thënë qe po thënë që po të mos ishte programi sdo të merrnin as 1mijë klikime madje iu kërkoi ta linin këtë rrugë.

InfoKosovaInfoKosova

Ballina SHOWBIZ Përplasje e ashpër mes vajzave! Sindi kërcënon Melisën “Di shumë gjëra për…
Përplasje e ashpër mes vajzave! Sindi kërcënon Melisën “Di shumë gjëra për ty”
13/06/2021
Share

Ditë më parë Sindi në një paraqitje televizive ku foli për përvojën në program u ndal edhe tek konkurrentët që i janë futur muzikës.

Ajo ironizoi me ta duke thënë qe po thënë që po të mos ishte programi sdo të merrnin as 1mijë klikime madje iu kërkoi ta linin këtë rrugë.

E kësaj deklarate i ka reaguar Melisa përmes një video ku shprehet me shumë qetësi se dhe Sindi mund ta kishte shfrytëzuar famën e marrë nga “Për’puthen” për të bërë diçka më të mirë në jetën e saj.

Ajo shton se është shumë krenare me arritjet e saj aktuale në muzikë, por ndërkohë Sindi nuk po bën asgjë me jetën e saj.

InfoKosovaInfoKosova

Ballina SHOWBIZ Përplasje e ashpër mes vajzave! Sindi kërcënon Melisën “Di shumë gjëra për…
Përplasje e ashpër mes vajzave! Sindi kërcënon Melisën “Di shumë gjëra për ty”
13/06/2021
Share

Ditë më parë Sindi në një paraqitje televizive ku foli për përvojën në program u ndal edhe tek konkurrentët që i janë futur muzikës.

Ajo ironizoi me ta duke thënë qe po thënë që po të mos ishte programi sdo të merrnin as 1mijë klikime madje iu kërkoi ta linin këtë rrugë.

E kësaj deklarate i ka reaguar Melisa përmes një video ku shprehet me shumë qetësi se dhe Sindi mund ta kishte shfrytëzuar famën e marrë nga “Për’puthen” për të bërë diçka më të mirë në jetën e saj.

Ajo shton se është shumë krenare me arritjet e saj aktuale në muzikë, por ndërkohë Sindi nuk po bën asgjë me jetën e saj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *