Epo tani çudit fare Shqipja: Nuk e kujtoj dot se sa kohë kam pa bërë….

Shqipja, ish-konkurrentja e Për’Puthen i ka habitur të gjithë në rubrikën “Trotuar”, në “E Diell”, duke thënë se nuk e mbante mend kur kishte bërë pushime çift për herë të fundit.

Pas kësaj, u hap një debat mes saj dhe Bledi Manes, duke ironizuar njëri-tjetrin. Shqipja: Nuk e mbaj mend. Unë do të doja që verën ta kaloja çift, do të më pëlqente. Verën single e kam shijuar por nuk jam nga ata persona, se nuk mbushem.

Tea: Shqipja e ka shijuar prej kohësh verën single dhe i është mërzitur.

Bledi Mane: Çfarë ke bërë ke ngrënë karkaleca?

Shqipja: Çfarë janë këto injoranca që po flet. Shqipja: Karkaleca shko shiko ata për tu dukur, që shkon mban dritaren në majë të katit të katërt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *