Në zi arti/ Humb jetën një nga aktorët më të njohur, ishte i rrallë për humorin që kishte

Ned Beatty një nga figurat më emblematike e televizonit amerikan ka ndërruar jetë në moshën 83 vjeçare. Sipas TMZ, Beatty v d iq në shtëpinë e tij në Los Angeles dhe po si pas kësaj faqeje v de kja e tij nuk ka lidhje me COVID-19.

Familja e aktorit ka deklaruar se nuk duan të japin shumë detaje për publikun në lidhje v d ekjen e aktorit dhe kërkuan nga njerëzit që të respektojnë privatësinë e tyre.

Beatty u bë i famshëm në 1976 përmes filmit ‘Rrjeti’’ ku ai kishte një monolog 6 minutësh. Gjithashtu ai ka marrë pjesë dhe në filmat e njohur si ‘Supermen’ dhe ka dubluar filmat e animuar ‘Rango’ dhe Toy Story 3.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *