Pas ndarjes me Tean, Bearti ‘fillon’ punë në autolarje?

Beri shume zhurme lidhja por edhe ndarja e ciftit Beart-Tea.

Ndonse te dy tashme jane ndare dhe vazhdojne rruget e tyre.

Tea eshte rikthyer ne emisionet televizive ku vazhdon te jap mend, e ne anen tjeter Bearti u perfol se do te jete pjese e klipit te Ences.

Kryefjala ka siguruar nje foto te Beartit teksa qendron i ulur ne nje lavazh.

Po, lavazh dhe nga pozicioni e rehati duket fiks si te ishte ne punen e tij.

Natyrshem lind pyetja tani Bearti po punon ne lavazh apo po pret ti lahet makina.

Edhe pse ai eshte nje djale mjaft s.eksi dhe eshte e sigurt qe te gjitha vajzat aty do ti lanin makinat, keshtu qe mendoje Beart se nuk te del keq.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *