Po ky?! Gazetari shqiptar nuk pyet fare: Emigrantët shqiptarë vinë për t’u hapur b*thësh dhe për të ndërruar gratë me njeri-tjetrin

Në emisionin “E Diell”, si gjithnjë në pjesën e parë e të dytën u diskutuan dy tema të ndryshme në Trotuar.

Pjesë e këtij Trotuari ishin edhe Graciano Tagani e Bledi Mane. Ky i fundit ndezi debatin në Trotuar kur përmendi se shqiptarët jo vetëm shkojnë në plazhe për t’u dukur, por ata “ndërrojnë” gratë me njëri tjetrin.

“Pse si mendoni ju? Se shqiptarët që vijnë nga Londra e bëjnë shqiponjën kështu me duar, vijnë vetëm për Shqipërinë këtu? Vijnë për t’u hapur b*t hësh e për të gjetur vajza për t’u lidhur“, tha ai.

Ishin pikërisht këto fraza që bën Gracianon të acarohej e nga ana tjetër edhe Ana Lleshin, ish-konkurrenten e “Për’puthen” të vazhdonte debatin e të pyeste Manen, se ku bazohej për të gjitha këto komente, që sipas tyre nuk janë të vërteta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *