Remzije Osmani tregon si i shpëtoi burgut në moshën 13-vjeçare

Këngëtarja e dashur për publikun, Remzie Osmani, së fundmi ka dhënë një intervistë përballë Artan Telakut, në emisionin “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim”.

Aty tregoi se për shkak të këngëve patriotike në moshën 14 vjeçare kishte rrezikuar burgun nga regjimi i asaj kohe, por që kishte paguar gjobat dhe nuk ishte burgosur.

“Unë kam qenë e dënuar për këngë nacionaliste si një 13-vjeçare pa I mbushur akoma 14-të dhe kam paguar me të holla, përkthyer me vlerën e parasë tani. E kam paguar me 4 mijë euro dënimin tim në atë kohë kur u dënuan koleget e mia dhe shumë antarë të shoqërisë përfunduan në burg dhe unë e pagova me të holla.”– është shprehur Remzie Osmani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *