E bëri për të qarë? Shqipja i thotë për martesë, po Rolandi ia pret shkurt: E kam pas një grua e humba ty s’të shoh…

Dje në “Përputhen+40” u transmetua takimi i Shqipes dhe Rolandit. Ky i fundit bëri një deklaratë që nuk u prit aspak mirë nga konkurrentja.

Shqipja i përmendi martesën, duke thënë se ka dëshirë të martohet sepse e ka vuajtur më parë. Mirëpo, Rolandi iu përgjigj “Po pse 15 vjeçe je?”.

Ndërkohë në studio ai theksoi se nuk ka ndërmend të martohet më. “Një jetë kam, s’kam 20 jetë. Për t’u martuar jo, harroje. Unë iu kam plotësuar dëshirën prindërve që jam martuar se unë vetë s’kam dashur. Kështu tipi jam. Tre vite kam ndenjur i martuar me ish-bashkëshorten time, e dua , e respektoj.

E kam h umbur si grua, por nuk e kam humbur si njeri. Jam shumë mirënjohës për çunin. Unë çdo ditë më shumë flas me atë në telefon, më pyet qysh tek. Sigurisht në mes është çuni, ajo ka dhe një gocë me bashkëshortin e saj italian. Unë bashkëjetoj, ama martesa është diçka tjetër. Nuk e shoh dot”, tha ai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *