Po ta kthente kohën pas, Mevlani habit me zgjedhjen mes Ledjanes dhe Antoneles

Mevlani ka marr vëmendje sërish me deklaratat e tij si pjesë e emisionit “Top arena” ku prezantuesja ishte Antonela.

Antonela lexoi pyetjet e publikut drejtuar ish-konkurrentit dhe nxori disa përgjigje interesante nga ai.

I pyetur se po të mund të kthente kohën pas cilën do të zgjidhte Antonelën apo Ledjanën, Mevlani habiti më përgjigjen.

Mevlani: Ledianën

Antonela: Sepse do të qëndrosh me të njëjtat fjalë

Mevlani: Nuk e ndërroj…

Antonela: Mos bëj sikur je duke vuajtur për të, se nuk të beson më askush

Mevlani: S’ka lidhje!

Antonela: Ku e mendon jetën tënde tani? Në Milano apo në Milano?

Mevlani: Në Kavajë besoj, Ose në Rrëshen…

Por, edhe pse në karrigen e të intervistuarit, edhe Mevlani kishte një pyetje për moderatoren: Të merr malli ndonjëherë për mua, meqë ra fjala?

Antonela: Më merr!

Mevlani: Mos qesh, se nuk e marr seriozisht

Antonela: Më merr shumë…

Mevlani doli çift me Ledianën, nga “Për’puthen” por shumë shpejt konfirmuan se nuk janë më bashkë ndërkohë nuk kanë munguar kunjat dhe dedikimet drejtuar njëri-tjetrit./paarty

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *