Sa shumë është rritur djali i Ryvës

Ryva Kajtazi po ndjehet nëna më e lumtur pranë fëmijëve të saj.

Ajo në shumë momente shfaq ndjesinë që ka pranë tyre, duke e shprehur edhe me fjalët më të mira, shkruan “Kosovarja”.

Përveç kësaj, ajo mbetët një këngëtare e dalluar në shumë aspekte, dhe gjithmonë merr vëmendje me stilin që ka.

Në një story të fundit, ajo ka publikuar foton e të birit që duket për mashallah.

“Vet jeta”, ka shkruar këngëtarja në imazhin e tij.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *