Ardit Gjebrea njeri i madh/ Ja ku e ka cuar stafin me pushime

Çdo vit afër fundit të sezonit, Arditi zgjedh tArd pushojë me stafin e tij duke shijuar temperaturat e larta dhe kohën e ngrohtë.

Së bashku me stafin këtë vit, Arditi “e ka hapur krahun” duke ka udhëtuar drejt Turqisë, në një nga hotelet më të famshme të zonës së Belekut, Xanadu.

Ai ka ndarë një moment nga nisja e kësaj aventure ku qejfi duket i garantuar.

Një pyetje kemi ne, nuk do donit dhe ju një punë të tillë? Vërtetë lodheni gjithë vitin, por në fund shpërblimi është shumë i bukur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *