Iliri puthi në buzë Gilbertën/ Reagimi i Lindës i la të gjithë pa fjalë

Linda është shfaqur e mërzitur pas puthjes në buzë të Gilbertës dhe Ilirit, të cilët konfirmuan edhe lidhjen e tyre duke u bërë çifti i parë në “Për’puthen +40”.

Ajo ka thënë se Iliri e ka përdorur gjatë kohës që nuk dilte me Lindën, për të mos ndenjur për karrigen e rreshtit të dytë.

Linda: Nuk e kisha menduar se si do shkonte takimi. Nuk më shkonte mendja se do kishte afrim. Ndihem e përdoruar nga Iliri. Më ka përdorur gjatë kohës që nuk dilte me Gilbertën në mënyrë që të dilte në takim dhe të mos rrinte te stoli mbrapa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *