Iliri u puth në buzë me Gilbertën, Linda gati sa nuk qau: Unë po ndihem shumë e përdorur

Linda është shfaqur e mërzitur pas puthjes në buzë të Gilbertës dhe Ilirit, të cilët konfirmuan edhe lidhjen e tyre duke u bërë çifti i parë në “Për’puthen +40”.

Linda është shfaqur e mërzitur pas puthjes në buzë të Gilbertës dhe Ilirit, të cilët konfirmuan edhe lidhjen e tyre duke u bërë çifti i parë në “Për’puthen +40”.

Linda dhe Iliri nuk rreshtin debatet, shtohen tensionet mes tyre – Përputhen +40, 15 Qershor 2021 – Top Channel

Ajo ka thënë se Iliri e ka përdorur gjatë kohës që nuk dilte me Lindën, për të mos ndenjur për karrigen e rreshtit të dytë.

Linda: Nuk e kisha menduar se si do shkonte takimi. Nuk më shkonte mendja se do kishte afrim. Ndihem e përdoruar nga Iliri. Më ka përdorur gjatë kohës që nuk dilte me Gilbertën në mënyrë që të dilte në takim dhe të mos rrinte te stoli mbrapa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *