U zu prapë keq me Olën/ Flet Jasmina dhe i tregon të gjitha: Tani jemi zero, nuk dua më…

E ftuar në Shqipëria Live, Jasmina Kadriu flet për marrëdhënien e saj jashtë programit me ish-konkurrentet e tjera të Për’Puthen.

Veçanërisht Jasmina pyetet nga moderatorët e emisionit, Erjona Rusi dhe Flori Gjini, për marrëdhënien e saj me Olën, pasi gjatë programit kanë pas një lídhje të ngushtë me njëra tjetrën.

Siç tashmë e dimë nga deklaratë e Jasmines ajo nuk ka një shoqëri të mirëbesuar më shoqe, pra me gjininë femërore. Kjo e fundit shihet gjithnjë nën shoqërinë e meshkujve.

Në rrethin e saj shoqëror të ngushtë, Jesmina thekson faktin se ka një marrëdhënie të mirëbesueshme me shokë, pra me gjininë mashkullore, i janë gjendur gjithmonë pranë kur ka pasur nevojë, e ndërsa shoqet i ka për ditë të mira.

“Me Olën momentalisht jemi zero – komunikim, nuk kemi më shoqëri. Pra jemi n ë një periudhë pushimi, këtë punë kemi në gocat, gríndemi pajtohemi, ajo është kokë-fortë, unë kokë-fortë, ndaj kemi këto përplàsjet” shton Jasmina gjatë intervistës në Shqipëria Live.Ola dhe Jasmina tregojnë çfarë prishi miqësinë! Nga ana tjetër, Princi “gric” Jasminën ​- Përputhen – YouTube

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *