(Video) Nuk pyet fare Riniani flet hapur fare tregon se sa para ka fituar duke kërcyer për të kënaqur gratë në lokale nate: Kisha një….

Riniani: Nuk kishim kontakt me klientin, por kisha thjesht rrogë baze e jo bakshishe e kështu gjërash. Pak minuta më vonë, pas disa pyetjesh të drejtuara nga publiku por nëpërmjet Antonelës, Manushi ndalon intervistën dhe kthehet nga Kostandini.

Manushi: Mund të bëj një ndërhyrje? Ma hutove Kostandinin dhe ai në vend që të shohë ndeshjen po ju sheh ju, Ore Kostandin…

Riniani: Do bëja spektakël vetëm duke parë Antonelën, pra do ishte diçka private por gjithmonë duke ruajtur etikën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *