Niset për të shkuar në punë, i dalin ujqër gjigant në rrugë

Një grua kanadeze ishte duke shkuar në punë kur u trondit pasi vërejti disa ujqër të zinj të mëdhenj duke vrapuar afër veturës së saj në autostradë.

Rhonda Miller nuk ishte aq e sigurt se çfarë po shihte derisa iu afrua njërit prej ujqërve që ishte në skajin e rrugës.

Ajo i incizoi ata dhe videon e publikoi në internet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *